Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Säng

Rosa säng

283 st produkter
Visar 24 av 283 produkter
1
...
12

Populära filtreringar

Hos oss på Chilli erbjuder vi ett fantastiskt urval av rosa sängar som kommer att ge ditt sovrum en färgglad touch. Vår kollektion av rosa sängar omfattar olika stilar och nyanser för att passa din personliga smak och inredning. Oavsett om du föredrar en modern och elegant design till det vuxna sovrummet eller en lekfull känsla i barnrummet, så hittar du en rosa säng som passar ditt hem perfekt hos oss. Utforska vårt sortiment och skapa en drömliknande sovrum där du kan koppla av och njuta av din alldeles egna fristad som är både vacker och bekväm.

Vilken nyans på rosa säng ska jag inreda med?

Valet av nyans på rosa säng beror helt på din personliga smak och inredningsstilen du har i ditt sovrum. Olika nyanser bidrar till olika känslor i ditt sovrum.

  • Ljusrosa: En ljusrosa säng kan skapa en romantisk och feminin atmosfär. Det är en idealisk nyans om du vill ha ett mjukt och lugnt utseende i rummet.
  • Fuchsia: Om du letar efter en mer livlig och energisk känsla kan en fuchsia-säng vara ett utmärkt val. Den starka nyansen ger en livfull touch till rummet.
  • Blush: En blush-nyans, som är en mjukare ton av rosa, ger en subtil och elegant look. Det är ett bra alternativ om du vill ha en sofistikerad och tidlös stil.
  • Babyrosa: Babyrosa är en söt och charmig nyans som passar perfekt i barnrum eller ungdomsrum. Det ger en lekfull och glad atmosfär.

Kom ihåg att tänka på hur den valda nyansen harmoniserar med färgerna på övriga möbler och inredningsdetaljer i rummet. Ta gärna inspiration från inredningstrender eller skapa en unik kombination som speglar din personlighet och stil.

Vilken storlek ska jag ha på min rosa säng?

Det beror helt på hur stort rummet du ska placera din rosa säng är samt hur många som ska få plats i sängen. Våra rosa sängar finns i olika storlekar, inklusive enkelsängar, dubbelsängar, queen size och king size, så du kan hitta den perfekta storleken för ditt behov.

Vilka material har rosa säng på Chilli?

Våra rosa sängar tillverkas med högkvalitativa material såsom trä, metall och stoppning av hög densitet för att ge både hållbarhet och komfort. Ytmaterialen varierar i allt från tyg, sammet, PU-läder och många fler.