Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Säng

Vit säng

1347 st produkter
Visar 24 av 1347 produkter
1
...
57

Populära filtreringar

Välkommen till Chilli, din inredningsbutik online för att hitta den perfekta vita sängen! Vårt sortiment av vita sängar erbjuder både stil och komfort för att skapa en fridfull oas i ditt sovrum. Med olika storlekar och designs finns det något för alla smaker och behov. Våra vita sängar är tillverkade av högkvalitativa material och håller hög standard när det gäller både stil och hållbarhet. Ta del av vår fantastiska kollektion av vita sängar och förvandla ditt sovrum till en fristad av ro och avkoppling.

Vanliga frågor och svar om vita sängar

Hur väljer jag rätt storlek på min vita säng?

För att välja rätt storlek på din vita säng rekommenderar vi att du mäter utrymmet i ditt sovrum där sängen ska placeras. Baserat på mätningarna kan du välja mellan enkelsäng, dubbelsäng eller king size, beroende på hur mycket utrymme du önskar.

Finns det olika typer av vita sängar att välja mellan?

Ja, vi erbjuder olika typer av vita sängar, inklusive kontinentalsängar, ramsängar och våningssängar. Du kan välja den typ som passar bäst för din stil och komfortbehov.

Är madrassen inkluderad när jag köper en vit säng?

Det beror på vilken säng du köper. Vi säljer både vita sängramar utan madrass samt kompletta sängar i vitt. Läs i produktspedcifikationen om du är osäker på om din vita säng levereras med madrass eller inte. Är madrassen inte inkluderad kan du hitta ett brett utbud av madrasser i olika storlekar och fasthetsgrader i vår madrassavdelning för att komplettera din nya vita säng.