Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffa

Retro soffa med vintagestil

203 st produkter
Visar 24 av 203 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

En retrosoffa är en tidlös och charmig möbel som andas nostalgi och stil. Med sina eleganta linjer och autentiska detaljer ger den en perfekt touch av vintage till ditt hem. De soffor i retrostil du hittar hos oss på Chilli är tillverkade med omsorg och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett brett utbud av färger, tyger och mönster, så att du kan hitta den perfekta soffan som passar din personliga stil och inredning. Oavsett om du föredrar en snygg 50-talsinspirerad design eller en mer bohemisk 70-talslook, har vi soffan i vintagestil för dig.

Vad är skillnaden mellan en retrosoffa och en vintage-soffa?

En retrosoffa refererar vanligtvis till en nyproducerad soffa med en design som är inspirerad av retrostilen. En autentisk vintage soffa, å andra sidan, är en äldre och ofta begagnad soffa, man kan kalla det en äldre, autentisk möbel från den faktiska tidsperioden.

Hur väljer jag rätt storlek på min nya retro soffa som ska stå i mitt vardagsrum?

För att välja rätt storlek på retrosoffan bör du först mäta utrymmet i rummet där soffan ska stå. Tänk på att lämna tillräckligt med utrymme runt soffan för att kunna röra dig bekvämt. Ta även hänsyn till andra möbler och inredningsdetaljer i rummet för att skapa en balanserad layout.

Vilka är de vanligaste färgvalen på retrosoffor?

Det beror på eran av retro du är ute efter. Men bland de vanligaste färgvalen för retrosoffor hittar du de klassiska nyanserna som mörkbrun, senapsgul, smaragdgrön och koboltblå. Dessa färger bidrar till den autentiska vintagekänslan.