Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Sammetssoffa

Grå sammetssoffa

148 st produkter
Visar 24 av 148 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Hitta din drömsoffa hos Chilli! Utforska vårt breda utbud av gråa sammetssoffor och ge ditt vardagsrum en elegant touch av stil och komfort. Välj bland olika modeller och storlekar, med detaljer som knappar och nitar samt olika benstilar för att skapa din personliga look. Våra soffor är tillverkade av högkvalitativt material och erbjuder en perfekt kombination av skönhet och bekvämlighet. Ge dig själv och dina nära en plats att koppla av och njuta av i en grå sammetssoffa från Chilli. Beställ din favorit idag och få den levererad direkt till din dörr. Skapa drömvardagsrummet med Chilli!

Kan jag beställa tygprover innan jag köper en grå sammetssoffa?

Absolut! Vi förstår att det är viktigt att känna på, och se tyget innan du tar ett beslut. Många av våra grå sammetssoffor kan du beställa tygprov på. Du ser om möjligheten finns brevid färgvalet när du ska beställa. Är du osäker på om du kan få tygprover på de färger du är intresserad av är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för att begära tygprover för de gråa sammetssoffor du är intresserad av.

Är grå sammetssoffor lätta att rengöra och underhålla?

Ja, en grå sammetssoffa är relativt lätta att rengöra. Du kan använda en mjuk borste eller dammsugare för att avlägsna löst smuts och fläckar kan ofta tas bort med en mild tvållösning och vatten. Vi rekommenderar alltid att följa tillverkarens instruktioner för skötsel och underhåll.

Finns det olika storlekar på grå sammetssoffa att välja mellan på Chilli?

Våra grå sammetssoffor finns i olika storlekar. Du hittar allt från tvåsitsiga alternativ till större hörnsoffor för större utrymmen och även bäddsoffor.

Låt en grå sammetssoffa från Chilli bli det perfekta tillskottet till ditt vardagsrum. Upptäck vårt sortiment och ge ditt hem den eleganta touch det förtjänar!