Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tallrikar & skålar

Gråa tallrikar

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

  • Är grå tallrikar populära?

    Ja, de är mycket populära. Både ungdomar och äldre har hakat på trenden med den nordiska stilrena designen både på möbler och husgeråd. En grå tallrik passar perfekt som bas och gör att dukningen blir mycket stilfull och snygg. Det är en diskret och lugn färg som man inte tröttnar på, för den kan kombineras med nästan vad som helst. Du väljer enkelt en grå tallrik från chilli.se som passar i ditt hem.
  • Kan man ha grå tallrik som julservis?

    Ja, när det gäller julfärgerna har det grå kommit att ersätta rött i många hem. De som vill ha alternativ till den röda julen väljer oftast grått, både i tomtar, plädar och andra hemtextilier. Du kan kombinera det grå med något rött som accentfärg om man vill. En grå tallrik kan då exempelvis vara riktigt snygg ihop med röd servett. Du kan komplettera med grå muggar och annan inredning i grått, vitt, svart och rött.
  • Vilket material är det i en grå tallrik?

    Grå tallrikar kan vara av stengods, porslin eller keramik. De kan vara matta, men oftast är det tallrikar med blank glasyr som efterfrågas och som dominerar utbudet. Moderna grå tallrikar är lättskötta och tål att diskas i maskin.