Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tallrikar & skålar

Gröna tallrikar

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

  • Vilka typer av grön tallrik finns det?

    Det finns både stora och små tallrikar, och de kan vara blanka eller matta, ljusa eller mörka. En grön tallrik kan också vara vackert mönstrad med ett antal olika gröna färger på ljus botten. Anknytningen till naturen kan finnas där i mönstret med löv och grenar, blommor eller andra växtinspirerade motiv. Därför kan en grön tallrik se ut nästan lite hur som helst, både i mönster, glasyr och form.
  • Hur dukar man snyggt med en grön tallrik?

    Gröna tallrikar blir extra snygga om du också har växter på bordet. Ha den gröna tallriken som bas och komplettera med tallriksunderlägg och exklusiva servetter, så blir dukningen festlig. Väljer du grön tallrik i din servis är det förmodligen en favoritfärg du har, och det är troligt att du också har den färgen i till exempel soffkuddar och mattor.
  • Är en grön tallrik gjord av porslin?

    Moderna tallrikar kan vara gjorda av fint porslin, stengods eller keramik. Ofta har man en tallrik både till vardag och fest. De ska tåla att användas ofta och därför kan det hända att din gröna tallrik både tål maskindisk och mikrovågsugn. Kolla in sortimentet på chilli.se och välj den modell du tycker är snyggast.