Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tallrikar & skålar

Svarta tallrikar

17 st produkter
Visar 17 av 17 produkter

  • Kan svarta tallrikar passa på finmiddag?

    Du kanske inte kan tänka dig svarta tallrikar på en bröllopsmiddag. Men det är faktiskt väldigt stilrent och elegant. Med den rätta bordsdukningen blir de svarta tallrikarna en mycket iögonfallande dekoration inför den fina middagen.
  • Vilken duk passar till svarta tallrikar?

    Svarta tallrikar och porslin, passar perfekt till dukar i naturvitt, beige och grått. Inslag av askblått, grönt och kritvitt ger bordsdukningen en fräsch känsla. Skapa en riktigt elegant dukning till dina gäster med blommor. Du kan lägga upp en blandning av ljusa blombuketter på en bädd av gröna löv i mitten av bordet. Kombinera med klassiska vinglas och fina bestick i guld. Vik tygservetter fint på varje tallrik för en extra elegant touch.
  • Passar svart tallrikar till vardags?

    Självklart. Bara för att det inte är finmiddag betyder det inte att du inte får använda snyggt porslin. Vi har svarta tallrikar eller tallrikar med svarta mönster som är jättesnygga även till vardags. Kika runt här på Chilli för att hitta olika alternativ. Svarta tallrikar är även jättebra för att ta kort på maträtterna. Kontrasten gör att färgen från maten träder fram och får en elegant uppläggning. Du kan även använda svarta serveringsfat för att lägga upp chips, kakor och bullar när det är fikadags.