categoryTopBlock
Servering

Vita tallrikar

42st produkter
Kampanj
  • Vit

Varför ska jag välja vita tallrikar?

Vita tallrikar är grundläggande i varje kök. Du får självklart ha så mycket färgat porslin som du önskar, men vita tallrikar kommer alltid vara en klassiker. Det är lätt att dekorera med när du dukar för en finmiddag. Maträtterna ser snygga ut när de serveras. Se det lite som grundplagget i en garderob. Vita tallrikar går lätt att duka med inför eleganta tillfällen, men även använda till vardags.

Hur dukar jag med vita tallrikar?

När du ska duka för ett speciellt tillfälle kommer dina vita tallrikar väl till hands. De är klassiska och stilrena, för att inte nämna att de är lätta att matcha med resten av bordsdukningen. Använd gärna eleganta tygservetter, finglas och kanske silverbestick när du ska duka för en finmiddag.

Vilka typer av tallrikar har Chilli?

Här på Chilli tycker vi om annorlunda. Söker du snygga tallrikar med vit grund och blommiga detaljer så har du kommit till rätt plats. Vi har fint porslin som passar när du vill ge din bordsdukning en personlig touch. Du kan kombinera tallrikarna med serveringsfat och skålar med intressant design. Letar du efter något och har problem att hitta det? Kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna att hitta just det du behöver.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj