Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Utebord & trädgårdsbord

Cafébord

119 st produkter
Visar 24 av 119 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Ett cafébord passar utmärkt på en mindre uteplats, exempelvis på altanen eller på framsidan av huset. Cafebord är små och det är dess främsta fördel. De får en given i trädgården eller på den mindre uteplatsen och blir en mysig samlingsplats vid eftermiddagsfikat. Många av våra cafemöbler är hopfällbara vilket också gör dem enkla att flytta runt. Komplettera med en cafestol eller två, eller slå till på en hel cafegrupp och du får en uteplats med ordentligt snygga utemöbler. 

Cafébord för trivsamma små stunder

På Chilli finns det en hel del cafebord att välja mellan. Vi har cafébord, cafestolar och kompletta cafégrupper i flera olika material och former så att du kan hitta dem som passar din altan eller uteplats bäst. Vi har exempelvis utebord i gjutjärn, trä, konstrotting eller aluminium varav alla material har sin charm. Vid ett cafébord kan du njuta av de ljuvliga små stunderna i sommar. Slå dig ner i solen med en skål jordgubbar. Bjud över en vän på en kopp kaffe i trädgården eller spendera hela morgonen med lite trevlig lektyr. Köp ditt cafebord på Chilli idag och din sommar blir full av små värdefulla och förgyllande stunder.   

Cafébord har många användningsområden. Tack vare sin nätta design passar de utmärkt på uteplatser där utrymmet är begränsat där man ändå vill kunna njuta av frukost eller fika i sommarsolens sken. Med ett fällbart cafébord är problemet med begränsat utrymme ett minne blott! Cafébord är även ett mycket mysigt sätt att njuta av sin trädgård på när sommarsolen skiner. Att de är så pass små gör också att de är enkla att flytta på så att man alltid kan sitta i solsken - eller i svalkande skugga om man så vill.