Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utebord & trädgårdsbord

Planteringsbord & odlingsbänk

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter
Kärt barn har många namn, odlingsbänk, planteringsbord, odlingsbord eller planteringsbänk. Vilken benämning du än föredrar hittar du flera praktiska planteringsbord hos oss på Chilli. En odlingsbänk kan vara en fantastisk och praktisk möbel i din trädgård eller på din balkong. Ett planteringsbord ger en bekväm höjd att arbeta på, vilket gör det lättare att plantera, sköta och skörda dina växter. Det är också en prima möbel som tillåter dig att organisera och hålla dina trädgårdsredskap och planteringstillbehör på ett och samma ställe. Så oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller en nybörjare, kan en planteringsbänk vara en den perfekta investeringen för ditt trädgårdsintresse.

Vad är ett planteringsbord?

En planteringsbord, även känt som odlingsbänk, odlingsbord eller planteringsbänk, är ett robust bord som används för att plantera, sätta och odla dina blommor, växter och grönsaker. Planteringsbordet kan vara gjort av olika typer av material, såsom trä, metall eller plast, och kommer i olika modeller och höjder för att passa olika trädgårdsintresserades behov.

Vilka är fördelarna med en odlingsbänk?

En odlingsbänk ger en bekväm höjd att arbeta med, vilket minskar belastningen på ryggen och knäna. Det ger också en organiserad plats att odla dina växter och kan förbättra produktiviteten genom att öka tillgängligheten och minska behovet av att böja sig eller knäa på marken. Odlingsbänkar kan också vara estetiskt tilltalande och fungera som en dekorativ funktion i trädgården eller på balkongen.

Vad är den bästa platsen att placera en odlingsbänk?

Den bästa platsen att placera en odlingsbänk är en plats som du trivs på. Kanske har du en perfekt plats i trädgården där du får lite lä och solsken på dig medan du planterar dina odlingar. Ett planteringsbord kan även placeras på en tillräckligt stor balkong om du inte har en trädgård att tillgå. Tänk på att välja en plats som är plan och stabil för att undvika att odlingsbänken tippar eller sjunker.