Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utebord & trädgårdsbord

Barbord utomhus

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Populära filtreringar

Hos oss på Chilli hittar du ett stort utbud av trendiga och prisvärda barbord. De finns i olika material som till exempel trä, aintwood och aluminium. Njut av en härligare och längre sommar med ett smakfullt barbord för utomhusbruk. Barborden finns i svart eller vitt och ger din balkong, altan eller trädgård ett modernt och fräscht utseende. Smycka ditt barbord med färgrika detaljer eller använd det som ett avlastningsbord när du har gäster på besök. Komplettera din uteplats med ett barbord och matcha med din inredningsstil. Gör det till ditt nya favoritställe att njuta på under hela sommarhalvåret. 

Lyft din uteplats med ett barbord från Chilli

När sommaren är här förvandlas uteplatsen till en växtrik oas smyckad med detaljer i form av kuddar, plädar och mysig belysning. Med små medel skapar du en behaglig plats att koppla av på, hela sommaren lång. Våra barbord för utomhusbruk är både praktiska och snygga. Designen är både smakfull och stilren, vilket gör det enkelt för dig att kombinera din egen inredningsstil med våra barbord.

De svarta borden har klassisk utformning och är perfekta att dekorera, med exempelvis gröna växter. Att pryda med grönt är ett smidigt sätt att bryta av det svarta med. Placera vackra glasflaskor med valfri dryck på barbordet eller använd det som ett avlastningsbord där du förslagsvis kan ställa mat eller tallrikar för att skapa mer plats på din uteplats.

Våra vita barbord för utomhusbruk är fina att matcha med inredningsföremål i naturtoner och kan till exempel prydas med lyktor, ljusstakar och böcker. De finns tillgängliga i olika storlekar och fungerar alldeles utmärkt på din uteplats, oavsett om det är en balkong, altan eller trädgård. Det är ett utmärkt sätt att komplettera uteplatsen på. Sammanhängande utemöbler skapar en röd tråd och ett enhetligt utseende på din uteplats och i din inredning.

Inred din uteplats med trendiga och prisvärda barbord från Chilli. Beställ ett barbord online redan idag!