categoryTopBlock
Alla Utebord

Soffbord för skönt häng på uteplatsen

94st soffbord ute
Kampanj
Populära filtreringar

Komplettera din soffgrupp med ett soffbord utomhus! När sommaren kommer vill vi spendera så mycket tid utomhus som bara möjligt, även soffhänget. Då är ett soffbord för utomhusbruk ett måste. På Chilli har vi ett stort utbud av utemöbler för att du ska kunna njuta av sommaren som bäst. Med ett soffbord gör du din uteplats hel. Skillnaden mot soffbordet inomhus är att du byter ut fjärrkontrollen med något kallt att dricka och lite trevligt sällskap så ska du se att sommarkvällarna blir ljuvliga och avkopplande på helt oanade nivåer.  

Soffbord för din uteplats

Går du i inredningstankar för din balkong, altan, trädgård eller ditt uterum? Då har du kommit rätt. På Chilli säljer vi billiga utemöbler, utan kompromisser på stil och kvalitet. Här kan du hitta trädgårdsmöbler, altanmöbler och balkongmöbler som fulländar din uteplats. Under de senaste åren har loungemöbler blivit omåttligt populära på uteplatsen, och inte är väl det konstigt. Här får du avkoppling deluxe! Det är som en soffgrupp, fast utomhus, där du kan njuta och sträcka ut medan solen värmer. Ett soffbord kan även fungera som utmärkt avlastningsbord på uteplatsen, invid din solstol. Välj och vraka bland våra soffbord till uteplatsen och välj det som passar din stil och dina behov bäst. 

Spana även in Chilli's utbud av:

  • Avlastningsbord utomhus
  • Barbord utomhus  
  • Brickbord utomhus


Dessa kan, i mångt och mycket, fungera som soffbord. Har du en mindre uteplats eller balkong till exempel kanske det blir svårt att få in en hel soff- eller loungegrupp, då kan ett soffbord och en utefåtölj fungera minst lika bra.

Scrolla dig igenom Chillis sortiment av utemöbler och samla inspiration för hur du vill inreda din uteplats. Klicka sedan hem det som faller dig i smaken. Vi bjuder på frakten och du har hela 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj