Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Utebord & trädgårdsbord

Loungebord & soffbord utomhus

67 st produkter
Visar 24 av 67 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Komplettera din soffgrupp med ett soffbord utomhus! När sommaren kommer vill vi spendera så mycket tid utomhus som bara möjligt, även soffhänget. Då är ett soffbord för utomhusbruk ett måste. På Chilli har vi ett stort utbud av utemöbler för att du ska kunna njuta av sommaren som bäst. Med ett soffbord gör du din uteplats hel. Skillnaden mot soffbordet inomhus är att du byter ut fjärrkontrollen med något kallt att dricka och lite trevligt sällskap så ska du se att sommarkvällarna blir ljuvliga och avkopplande på helt oanade nivåer. 

Soffbord för din uteplats

Går du i inredningstankar för din balkong, altan, trädgård eller ditt uterum? Då har du kommit rätt. På Chilli säljer vi billiga utemöbler, utan kompromisser på stil och kvalitet. Här kan du hitta trädgårdsmöbler, altanmöbler och balkongmöbler som fulländar din uteplats. Under de senaste åren har loungemöbler blivit omåttligt populära på uteplatsen, och inte är väl det konstigt. Här får du avkoppling deluxe! Det är som en soffgrupp, fast utomhus, där du kan njuta och sträcka ut medan solen värmer. Ett soffbord kan även fungera som utmärkt avlastningsbord på uteplatsen, invid din solstol. Välj och vraka bland våra soffbord till uteplatsen och välj det som passar din stil och dina behov bäst. 

Spana även in Chilli's utbud av:

  • Avlastningsbord utomhus
  • Barbord utomhus  
  • Brickbord utomhus


Dessa kan, i mångt och mycket, fungera som soffbord. Har du en mindre uteplats eller balkong till exempel kanske det blir svårt att få in en hel soff- eller loungegrupp, då kan ett soffbord och en utefåtölj fungera minst lika bra.

Vi har ett stort utbud av loungemöbler som hjälper dig att ta vara på sommaren på bästa möjliga vis. I en loungegrupp med tillhörande loungebord kan du skapa samma avkopplande känsla utomhus som i ditt vardagsrum. Komplettera din utomhusgrupp med ett loungebord för alla välsmakande tilltugg som kan vara trevliga att ha nära till hands på uteplatsen. Här kan du spendera soliga dagar och bjuda över vännerna på somrigt mingel. 

De flesta av våra loungebord är tillverkade i konstrotting, ett lättskött material som dessutom ser mycket lyxigt och smakfullt ut. Utemöbler i konstrotting är slitstarka och står emot stark sol och hårt regn, vilket gör att möblerna passar utmärkt i vårt nordiska klimat. Många av våra bord har även ett toppskiva i härdat glas för att du enkelt ska kunna hålla ditt bort rent och fräscht.Scrolla dig igenom Chillis sortiment av utemöbler och samla inspiration för hur du vill inreda din uteplats. Klicka sedan hem det som faller dig i smaken. Vi erbjuder snabba och smidiga leveranser och du har hela 365 dagars öppet köp!