Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Utebord & trädgårdsbord

Picknickbord

70 st produkter
Visar 24 av 70 produkter
1
...
3

Med ett picknickbord från Chilli skapar du en trevlig och trivsam utomhusmiljö. Picknickbord, bänkset eller picknickbänk är ett plats där flera personer kan avnjuta en god måltid eller fika tillsammans. Våra picknickbord går utmärkt att använda utomhus, oavsett om det är i trädgården eller i parken. Välkommen att utforska vårt stora utbud av picknickbord billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Vilket picknickbord ska jag välja?

    Vilket picknickbord du väljer beror på vad du är ute efter. Ska det vara ett bord du kan ta med dig eller ett som du ska ha stående i trädgården? Det kanske till och med är ett picknickbord till barn som du är ute efter? Hos Chilli hittar du ett brett utbud av olika picknickbord som passar alla.
  • Vilka modeller på picknickbord erbjuder Chilli?

    Chilli erbjuder ett stort sortiment av olika picknickbord. Vi har picknickbord med ryggstöd, runt picknickbord, litet picknickbord och många fler. Du hittar även picknickbord i olika material, till exempel trä eller bambu.
  • Hur sköter jag mitt picknickbord?

    Väljer du ett picknickbord i trä kan det behöva lite extra omtanke. Det är alltid bra att olja in ditt picknickbord så håller det sig snyggt mycket längre. Tänk även på att ställa in det över vintern och se till att alla skruvar sitter år ordentligt. Med dessa två åtgärdet kommer du ha ett picknickbord med en lång livslängd.