Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Utebord & trädgårdsbord

Matbord utomhus

453 st produkter
Visar 24 av 453 produkter
1
...
19

Populära filtreringar

Tänk på sommarens höjdpunkter och fundera över vilka av dem som inte inkluderar hänget kring ditt matbord utomhus. Inte så många va? För är inte några av sommarens främsta höjdpunkter de härliga måltiderna utomhus, sällskap och gemenskap? På Chilli hittar du mängder av matbord till uteplatsen i olika storlekar, material och stilar för att du ska kunna hitta ett som passar dig och din uteplats bäst. Njut till fullo av sommarens långa dagar och beställ ditt matbord till uteplatsen på Chilli idag. 

Matbord för utomhusbruk i olika former och stilar

På Chilli kan du hitta stora och små matbord, vi har även runda och hopfällbara bord ämnade för uteplatsen. Har du en mindre uteplats eller en balkong kan vi även tipsa dig att spana in våra balkongbord eller cafebord. Hur du inreder din altan, uteplats, trädgård eller ditt uterum gör du bäst genom att välja ett matbord som bjuder in till njutbara stunder. Komplettera ditt matbord utomhus med matstolar och få en härlig matgrupp att samla din familj och dina vänner kring. Komplettera din matgrupp med ett parasoll eller solsegel så du kan förlänga sommaren ett snäpp. Här under kan du skydda dig från solen eller sommarregnet och du slipper dra dig in på grund av vädret.

Beställ ditt matbord till uteplatsen på Chilli idag och njut av sommarens alla dagar, på bästa tänkbara vis. Vi erbjuder snabb och smidig leverans och 365 dagars öppet köp!