categoryTopBlock
Utebord

Matbord utomhus

611st produkter
Populära filtreringar

Tänk på sommarens höjdpunkter och fundera över vilka av dem som inte inkluderar hänget kring ditt matbord utomhus. Inte så många va? För är inte några av sommarens främsta höjdpunkter de härliga måltiderna utomhus, sällskap och gemenskap? På Chilli hittar du mängder av matbord till uteplatsen i olika storlekar, material och stilar för att du ska kunna hitta ett som passar dig och din uteplats bäst. Njut till fullo av sommarens långa dagar och beställ ditt matbord till uteplatsen på Chilli idag. 

Matbord för utomhusbruk i olika former och stilar

På Chilli kan du hitta stora och små matbord, vi har även runda och hopfällbara bord ämnade för uteplatsen. Har du en mindre uteplats eller en balkong kan vi även tipsa dig att spana in våra balkongbord eller cafebord. Hur du inreder din altan, uteplats, trädgård eller ditt uterum gör du bäst genom att välja ett matbord som bjuder in till njutbara stunder. Komplettera ditt matbord utomhus med matstolar och få en härlig matgrupp att samla din familj och dina vänner kring. Komplettera din matgrupp med ett parasoll eller solsegel så du kan förlänga sommaren ett snäpp. Här under kan du skydda dig från solen eller sommarregnet och du slipper dra dig in på grund av vädret.

Beställ ditt matbord till uteplatsen på Chilli idag och njut av sommarens alla dagar, på bästa tänkbara vis. Vi bjuder på frakten och ger dig 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Förvaring
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar