Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Utebord & trädgårdsbord

Sidobord utomhus

43 st produkter
Visar 24 av 43 produkter
12
På Chilli finner du ett omfattande sortiment av praktiska och stilfulla sidobord för utomhusbruk. Vårt utbud är omsorgsfullt utvalt för att garantera hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi erbjuder sidobord i olika material som teak, akacia och metall, så att du kan hitta ett bord som passar din stil och behov som kan förvandla din uteplats till en mysig och praktisk utomhusmiljö. Alla våra sidobord är designade med hög kvalitet och hållbarhet i åtanke, så att de kan stå emot alla typer av väder och användning. På Chilli finns vi alltid till hands för att hjälpa dig hitta det perfekta sidobordet för din uteplats. Hos Chilli hittar du alltid högkvalitativa sidobord för utomhusbruk till ett överkomligt pris. Utforska vårt sortiment idag och upptäck det perfekta sidobordet för din uteplats!

Vilka material är de utomhussidoborden gjorda av?

Vi erbjuder sidobord för utomhusbruk i en mängd olika material, inklusive teak, akacia och metall. Välj det material som passar din stil och som kommer att hålla länge med rätt vård och underhåll.

Vilka storlekar av sidobord utomhus erbjuder Chilli?

Dimensionerna varierar beroende på modell. Kika på produktbeskrivningen för att hitta de exakta dimensionerna för varje sidobord för utomhusbruk.

Är sidoborden lätta att montera?

Ja, de flesta av våra sidobord är lätta att montera och kommer med detaljerade instruktioner och allt du behöver för att montera dem snabbt och enkelt.

Kan jag använda mitt utomhussidobord inomhus?

Ja, de flesta av våra utomhussidobord kan också användas inomhus. Tänk på att de är designade för utomhusbruk och kan ha ett annat utseende eller känsla än inomhusbord, tröttnar du på att ha ditt sidobord inomhus kan du alltid flytta ut det utomhus så får du ett nytt användningsområde för ditt sidobord utomhus. Bra för miljön och för plånboken!