categoryTopBlock
Utebord

Cafebord marmor

1st produkter
  • Marmor

Skapa en oemotståndlig atmosfär med våra magnifika cafébord i marmor. Dessa eleganta skapelser blir snabbt det omdiskuterade samtalsämnet i ditt hem, café eller restaurang. Marmor har en tidlös skönhet som utstrålar lyx och stil. Våra cafébord i marmor ger dig inte bara en imponerande design, utan även en slitstark och hållbar yta som håller sig vacker år efter år. Varje bord är unikt med sina färg- och mönstervariationer och blir en extraordinär inredningsdetalj som förgyller din plats. Ge dina gäster en upplevelse utöver det vanliga med våra exklusiva cafébord i marmor.

Vanliga frågor om Cafebord marmor

Vilka är fördelarna med cafébord marmor?

Cafébord i marmor erbjuder flera fördelar tack vare materialet i sig. Marmor ger en estetiskt tilltalande och lyxig känsla till rummet med sina unika färg- och mönstervariationer. Dessutom är marmor ett robust och hållbart material som kan stå emot daglig användning och behålla sin kvalitet över tid.

Hur rengör jag ett cafébord marmor?

För att rengöra ett cafébord i marmor kan du använda en mild rengöringslösning och en mjuk trasa. Undvik starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel som kan skada marmorn. Se till att torka bort eventuella spill omedelbart för att undvika fläckar.

Finns det olika storlekar och varianter att välja mellan för cafébord marmor?

Ja, cafébord i marmor finns i olika storlekar och varianter för att passa olika behov och inredningsstilar. Utforska sortimentet för att hitta det perfekta cafébordet i marmor som passar dina önskemål och din inredning.

Är cafébord marmor känsliga för fläckar och repor?

Marmor är ett naturligt material som kan vara känsligt för syror och starka färgämnen. Det är viktigt att torka bort spill omedelbart för att undvika fläckar. För att undvika repor rekommenderas användning av underlägg eller dukar under vassa föremål och att undvika att dra tunga föremål över ytan.

Kan jag använda cafébord marmor utomhus?

Nej, cafébord i marmor är bäst lämpade för inomhusbruk. Marmor kan vara känsligt för extrema temperaturer och väderförhållanden, så det är bäst att undvika att placera dem utomhus.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)