Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hylla

Hylla i mässing

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Mässinghyllor är populära möbler som utmärker sig med sina eleganta glans. Mässing är en legering av koppar och zink och har en unik lyster och varm färg som lockar designers och inredare. Materialet är även relativt enkelt att underhålla och rengöra. Dess tidlösa charm gör att mässinghyllor passar in i alla rum och kan ge en sofistikerad touch till interiören. Om du letar efter en vacker och mångsidig metall, är mässing definitivt ett material att överväga för dina hyllbehov.

Vanliga frågor om Hylla mässing

  • Vad är fördelarna med hylla i mässing?

    Fördelarna med en hylla i mässing är att den ger en elegant och stilren look till ditt hem. Mässing är också ett hållbart och tåligt material som är enkelt att rengöra och underhålla. Dessutom är mässing en antimikrobiell metall, vilket innebär att den har förmågan att hämma tillväxten av bakterier och andra mikroorganismer, vilket kan vara en viktig faktor i miljöer där hygienen är viktig.
  • Hur rengör och underhåller jag en hylla i mässing?

    För att rengöra och underhålla en hylla i mässing kan du använda en lösning av varmt vatten och mild tvål. Torka sedan av ytan med en mjuk trasa och undvik att använda skrubb- eller slipmedel som kan repa ytan. För att behålla glansen på mässingen kan du också polera ytan med en mässingsputs och en mjuk trasa. Det är också bra att undvika att placera föremål på hyllan som kan skada eller repa ytan.
  • Var kan jag placera en hylla i mässing för att bäst komplettera mitt rum?

    Du kan placera en hylla i mässing på en tom vägg eller ovanför en säng eller soffa för att skapa en fokuspunkt i rummet. Du kan också placera den på en vägg där du har andra mässingsdetaljer för att skapa en enhetlig stil i rummet.