Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hylla

Trähylla

1307 st produkter
Visar 24 av 1307 produkter
1
...
55

Populära filtreringar

Trä är en hållbar och mångsidig råvara som används för att tillverka allt från möbler och hus till papper och bränsle. Trä kan också vara en vacker och naturlig inredningsdetalj som ger en varm och hemtrevlig känsla. Det finns många olika typer av trä som används i möbeltillverkning, inklusive ek, björk, tall och valnöt. Trä kan också behandlas på olika sätt för att få olika färger och ytor, som till exempel genom att olja eller lacka det. Oavsett om det används för funktion eller estetik är trä en viktig del av vår vardag och vårt samhälle.

Vanliga frågor om Hylla trä

Hur kan jag använda hylla i trä?

Du kan använda en hylla i trä på olika sätt, till exempel:

  • För att förvara böcker, pärmar och dokument
  • För att visa upp prydnadsföremål, som fotoramar eller växter
  • För att organisera köksredskap och kryddor
  • För att förvara kläder och skor i en garderob
  • För att skapa en dekorativ väggdisplay

Vad är fördelarna med trähylla?

Trähyllor är populära av många anledningar. För det första är trä ett hållbart och slitstarkt material som kan hålla länge. Trä ger också en varm och inbjudande känsla till ett rum. Trähyllor kan också anpassas till olika stilar och färger, vilket gör dem mångsidiga och passande för olika inredningsstilar. Dessutom är trä ett miljövänligt alternativ till andra material eftersom det är förnybart och biologiskt nedbrytbart.

Hur kan man vårda en hylla i trä?

För att vårda en hylla i trä är det viktigt att undvika direkt solljus och fukt, då detta kan skada träet. Torka av hyllan regelbundet med en torr trasa för att hålla den ren och dammfri. Vid behov kan du använda en lätt fuktad trasa för att ta bort fläckar och smuts. För att skydda träet kan du också använda en träolja eller vax som hjälper till att bevara och förnya ytan på hyllan. Se till att följa tillverkarens instruktioner när du använder dessa produkter.