Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hylla

Metallhylla

120 st produkter
Visar 24 av 120 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Upptäck vårt omfattande sortiment av metallhyllor på Chilli. En metallhylla är perfekt för att organisera och maximera förvaringsutrymmet i ditt hem, garage eller på ditt kontor. Tillverkade av högkvalitativt metall, erbjuder de robusthet och hållbarhet för att klara av tunga belastningar. Välj bland olika storlekar och utföranden på hylla metall för att passa dina specifika behov. En del har justerbara hyllplan och alla är enkla att montera, våra metallhyllor är helt enkelt både praktiska och funktionella.

Metallhyllor - Hållbar och praktisk förvaring för alla behov

Hur monterar jag en metallhylla?

För att montera metallhyllan följer du de medföljande monteringsinstruktionerna. Vanligtvis krävs inga specialverktyg och processen är enkel och smidig.

Kan en hylla metall klara tunga föremål?

Ja, en del av våra metallhyllor är konstruerade för att klara av tunga belastningar. Varje hyllplan har en imponerande viktkapacitet för att säkerställa stabilitet och pålitlighet. För att veta hur mycket just din hylla metall klarar av, läs i produktbeskrivningen eller kontakta Chillis kundservice.

Kan jag använda metallhyllan utomhus?

Det beror på specifikationerna för din valda metallhylla. Vissa av våra metallhyllor är enbart för inomhusbruk medan andra är rostskyddsbehandlade och tål utomhusmiljöer. Kontrollera produktbeskrivningen noggrant för att säkerställa att hyllan passar för dina utomhusbehov.