Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Badrumsspegel

Rund badrumsspegel

30 st produkter
Visar 24 av 30 produkter
12

Populära filtreringar

En rund badrumsspegel kan ge en unik och modern touch till ditt badrum. Runda speglar har blivit alltmer populära på senare tid och kan vara ett utmärkt alternativ till de vanliga rektangulära speglarna. Runda speglar kan också skapa en känsla av rymd och ge en mjukare känsla till ditt badrum. Dessutom kan en rund spegel ge en intressant accent till din inredning och fungera som ett vackert dekorativt element. Oavsett om du väljer en stor eller liten rund badrumsspegel, kan den vara ett utmärkt tillägg till ditt badrum och ge det en fräsch och modern känsla.

Vanliga frågor om Rund badrumsspegel

  • Hur stor rund spegel i badrum?

    Det beror på storleken på ditt badrum och på vilket område du vill placera spegeln. En vanlig storlek för en rund spegel i badrummet är mellan 50-80 cm i diameter. Det är viktigt att tänka på att spegeln ska vara proportionell mot resten av badrummet och att den ska passa ditt personliga behov.
  • Hur högt upp ska en rund badrumsspegel sitta?

    En rund badrumsspegel bör sitta på en höjd där användaren kan se hela ansiktet utan att behöva luta sig framåt eller bakåt. Generellt sett rekommenderas en höjd mellan 150-160 cm från golvet till mitten av spegeln.
  • Vilka är fördelarna med rund badrumsspegel?

    En rund badrumsspegel kan ge en mjukare och mer organisk känsla till badrummet. Den kan också skapa en illusion av större utrymme och kan vara mer visuellt tilltalande än en rektangulär spegel. Dessutom kan en rund spegel ha flera olika användningsområden, till exempel som en dekorativ accent eller som en praktisk spegel för att se hela kroppen.