Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Badrumsinredning

Duschdraperi

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Populära filtreringar

Hos Chilli hittar du ett brett utbud av duschdraperier som kan förvandla ditt badrum till en stilren och modern oas. Ett duschdraperi är inte bara en praktisk detalj för att hålla duschvattnet inne i duschen, det kan också ge ditt badrum en personlig touch och förstärka den önskade atmosfären. Med olika mönster, färger och material att välja mellan kan du enkelt hitta ett duschdraperi som passar din inredningsstil. Låt oss på Chilli hjälpa dig att hitta det perfekta duschdraperiet för ditt badrum.

Vilket material är bäst för ett duschdraperi?

Det finns många olika material att välja mellan när det gäller duschdraperier hos Chilli. Vanliga material inkluderar plast, tyg och polyester. Plast och polyester är vanliga val eftersom de är vattentäta och lätta att rengöra. Tygduschdraperier kan ge ditt badrum en mer lyxig känsla, men behöver oftast tvättas oftare än plast- eller polyesterduschdraperier.

Vilken storlek ska jag välja på mitt duschdraperi?

Duschdraperier finns i många olika storlekar, men den vanligaste storleken är 180x200 cm. Detta storleksalternativ passar de flesta duschutrymmen och ger tillräckligt med täckning för att hålla vattnet inom duschområdet. Om du har en större dusch kan du välja ett duschdraperi i större storlek för att täcka hela utrymmet.

Kan jag använda krokar eller ringar för att hänga upp mitt duschdraperi och vilken stång behöver jag?

Ja, de flesta duschdraperier är utformade för att fungera med vanliga krokar eller ringar. Du kan välja mellan olika typer av krokar eller ringar beroende på din personliga stil och inredning. Se till att krokarna eller ringarna du väljer passar storleken på draperiet och är starka nog att hålla upp det utan problem. Se också till sättet du väljer att hänga din duschgardin passar på din duschstång. De flesta duschdraperier passar på vanliga duschstångar som är gjorda av metall eller plast.