Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 11 av 11 produkter

Ett av de viktigaste badrumstillbehöret du behöver i ditt badrum är en toaborste. På Chilli hittar du ett brett utbud av toalettborstar i olika modeller och stilar, från enkla och praktiska till mer designade modeller. Du kan välja mellan en toalettborste som ställs direkt på golvet eller en som fästs på väggen för att frigöra golvyta. Välj din toalettborste och gör städningen och renhållningen av toaletten till en smidig och snabb uppgift. Våra toalettborstar är inte bara funktionella utan kan också vara en snygg inredningsdetalj i ditt badrum.

Varför behöver jag en toalettborste?

En toaborste är ett oumbärligt verktyg för att hålla din toalett ren och hygienisk. Den hjälper dig att enkelt och effektivt ta bort smuts och kalkavlagringar i toaletten som annars kan vara svåra att få bort med enbart toalettpapper och rengöringsmedel. Genom att använda en toaborste slipper du sticka ner händerna långt ner i vattenklosetten för att rengöra den.

Vilken typ av toalettborste ska jag välja?

Valet av toalettborste beror på personliga preferenser och behov. Vi har toalettborstar i olika material som plast, rostfritt stål och keramik och i olika modeller som fristående eller väggmonterade. Vi har också toalettborstar med utbytbara borsthuvuden som är mer hygieniska och enklare att byta ut.

Hur ofta ska man byta toalettborste?

Det rekommenderas att man byter ut toalettborsten ungefär var sjätte månad eller tidigare om borsten ser sliten eller smutsig ut. Det är viktigt att byta toalettborsten regelbundet för att säkerställa en effektiv rengöring av toaletten och undvika spridning av bakterier. Vill du vara extra snäll mot miljön och ekonomisk väljer du en toaborste med utbytbart borsthuvud.