Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Spegel

Spegel guld

37 st produkter
Visar 24 av 37 produkter
12

  • Hur inreder jag snyggast med en guldspegel?

    En guld spegel passar i alla rum. Du kan ha en spegel i guld såväl i sovrummet, vardagsrummet som i hallen. Att kunna kolla sig i spegeln innan man beger sig ut under dagen är till fördel för alla. Förutom att en guldspegel är praktisk kan den geutrymmet den hänger i en känsla av lyx och flärd. Guld är en färg som är enkel att matcha med annan inredning så det är bara fantasin som sätter stopp för hur du kan kombinera din nya guldspegel med färger, material och stilar.
  • Vad ska jag tänka på när jag köper en spegel i guld?

    Tänk på att välja en modell som passar inredningen i ditt hem och den stil du är ute efter. Du kan också tänka över vilken nyans av guld som du vill ha på spegeln. Innan du köper en spegel med guldram är det bra att ha en tanke om var du vill att den ska sitta i ditt hem. Det gör det enklare för dig att välja rätt.
  • Vilken storlek bör min guld spegel vara?

    Det beror helt på vad du ska använda den till. Vill du ha din guldspegel för att kolla dina kläder är det fördelaktivt med en avlång spegel. Är det en guldspegel avsedd som inredningsdetalj kan du ha alla möjliga former, mönster och storlekar. Ska spegel i guld användas för att kolla håret och sminka dig så fungerar en mindre guldspegel bra. Kolla igenom vårt sortiment för att se om du hittar en spegel guld som passar dig.