categoryTopBlock
Inredning

Svarta speglar

67st produkter
Kampanj
  • Svart

Var kan jag ha en svart spegel?

En svart spegel är underbar att inreda med just för att den är svart. Svart passar till praktiskt taget alla miljöer och färger. Den svarta spegeln passar när du vill ha en chic stil i badrummet till exempel. Eller varför inte bryta den ljusa väggen i sovrummet och hänga upp en svart spegel där?

Hur inreder jag med en svart spegel?

När du inreder med en svart spegel kan du tänka att du antingen använder den som kontrast, eller för att matcha andra svarta saker i ditt hem. Du kan hänga upp en svart tavla för att matcha ditt svarta soffbord och skapa enhet i vardagsrummet. Å andra sidan kanske du har inrett i väldigt ljusa färger. Då kan du balansera ut det lite med en spegel som har svart ram.

Vad kan jag hitta för speglar hos er?

Hos oss kan du hitta en mängd olika typer av speglar. Enkla speglar i rund, fyrkantig eller rektangulär form som du antingen hänger på väggen eller ställer mot den. Vi erbjuder även svarta garderober med spegeldörrar. Badrumsspeglar med svart ram och hylla för smink och liknande. Eller varför inte en fristående spegel med utsökt gammaldags ram i svart?

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj