Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Spegel

Svart spegel

84 st produkter
Visar 24 av 84 produkter
1
...
4

  • Var kan jag ha en svart spegel?

    En svart spegel är underbar att inreda med just för att den är svart. Svart passar till praktiskt taget alla miljöer och färger. Den svarta spegeln passar när du vill ha en chic stil i badrummet till exempel. Eller varför inte bryta den ljusa väggen i sovrummet och hänga upp en spegel svart där?
  • Hur inreder jag med svarta speglar?

    När du inreder med en svart spegel kan du tänka att du antingen använder den som kontrast, eller för att matcha andra svarta saker i ditt hem. Du kan hänga upp en spegel svart ram för att matcha ditt svarta soffbord och skapa ett enhetligt vardagsrum. Kanske har du inrett i väldigt ljusa färger. Då kan du balansera ut det med en spegel med svart ram.
  • Vad kan jag hitta för svarta speglar hos er?

    Hos oss kan du hitta en mängd olika typer av speglar. Enkla speglar i rund, fyrkantig eller rektangulär form som du antingen hänger på väggen eller ställer mot den. Vi erbjuder även svarta garderober med spegeldörrar. Badrumsspeglar med svart ram och hylla för smink och liknande. Eller varför inte en fristående spegel med utsökt gammaldags ram i svart?