Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Spegel

Industriella speglar

28 st produkter
Visar 24 av 28 produkter
12

  • Vad är speciellt med en industrispegel?

    En industrispegel är skapad för att ge ditt hem en modern stil. En spegel industri kan utformas på olika sätt. Vanligen är det flera olika spegelbitar med lister mellan, nästan som en spegelvägg. Den kan vara symmetrisk eller asymmetriskt utformad. Genom att välja denna typ av spegel kan du skapa helt nya kontraster i hemmet.
  • Hur inreder jag med en industrispegel?

    Du kan låta en industrispegel vara rummets mittpunkt som reflekterar ljus och gör rummet större. Vill du matcha med växter kan du välja gröna större växter som gör sig bra mot spegel. Har du en lantlig look hemma kan en industrispegel bryta av på ett kaxigt sätt. Det är lätt att matcha inredning med vackra speglar.
  • Hur väljer jag rätt storlek på industrispegel?

    En industrispegel får gärna ta plats. Det är precis som en spegelvägg en sätt att få rymd i rummet. Beroende på vilken typ av inredning du har kan du med fördel ta upp färgerna i listerna på spegel för bästa resultat. Vill du rummet ska se lite längre ut kan du välja en mer långsmal variant för att skapa bredd. Har du högt i tak kan du låta spegeln ta plats på höjden.