Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Barbord & ståbord

Rustika barbord

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

  • När kan jag använda ett rustikt barbord?

    Ett barbord kan till exempel vara en trevlig plats att samlas runt vid en hemmafest, men kan även passa bra på kontoret eller i kaféer och restauranger. Du kan även använda det som en plats att ställa prydnader, blomvaser eller fruktskålar.
  • Vad ingår när jag köper ett rustikt barbord?

    Barbord kan oftast köpas tillsammans med två eller fyra stolar som kommer ihop med bordet, eller så kan du enbart köpa själva bordet. Detta kan du till exempel göra om du hellre föredrar att stå runt bordet, eller om du har andra stolar du vill kombinera bordet med än de som ingår.
  • Vad är barbordet gjort i för material?

    Barborden är oftast tillverkade i olika sorters trä, som till exempel akaciaträ, alm, sheshamträ och granträ. Det finns även lösa bordsskivor att köpa till som är tillverkade i återvunnet trä. Borden är ofta tillverkade i en stabil, hållbar konstruktion och har en industriell, rustik design. Vanliga färger är olika nyanser och toner av trä, men det finns även barbord i svart och vitt. Barbord är vanligtvis runda eller rektangulära. Det är oftast enkelt att montera bordet själv och de flesta bord kan användas både inom- och utomhus.