Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Bord & matgrupp

Klaffbord & hopfällbart bord

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Om du är i behov av mer bordsyta men inte vill att bordet ska ta upp så mycket utrymme när du inte sitter vid det är ett utfällbart bord eller ett klaffbord en väldigt smidig lösning. Det passar bra för dig som ibland vill kunna göra bordet större – perfekt när det kommer gäster eller helt enkelt bara när du vill kunna duka upp mycket på bordet. Här har vi samlat vårt sortiment av hopfällbara bord och klaffbord i olika stilar och storlekar och till riktigt bra priser. Hitta det som passar dig, din stil och dina behov bäst.

Inred smart med ett klaffbord

Ett klaffbord och slagbord har många fördelar, men den allra främsta fördelen är att det kan anpassas storleksmässigt efter behov. Perfekt för dig som bor litet och trångt, eller för dig som bara vill inreda riktigt ytsmart! I stunder då du önskar mer bordsyta eller vill göra plats för fler personer vid matbordet fäller du bara enkelt upp ditt klaffbord i uppställt läge. I vårt sortiment hittar du hopfällbara och uppfällbara bord i en mängd olika storlekar och modeller som passar olika behov och bostadsförhållanden. Vi erbjuder allt ifrån ett litet slagbord eller ett smalt klaffbord med bordsskivor som enkelt kan fällas ner mot benen för maximal ytoptimering, till uppfällbara bord som med hjälp av en extra klaff kan förlänga bordsskivan och göra plats för fler middagsgäster. För en person som bor riktigt trångt kan ett smalt klaffbord vara ett utmärkt val eftersom det kan gå från att vara väldigt litet i nedfällt läge, till att rymma plats för upp till 4 personer. Dess platsbesparande konstruktion gör den även till ett ypperligt alternativ för lägenheter utan kök, där exempelvis köksmöbeln måste placeras i vardagsrummet. Kort och gott, om du vill ha ett bord med väldigt flexibla användningsområden kommer ett uppfällbart bord göra sig väl tillrätta. För dig som letar efter ett förlängningsbart matbord med iläggsskiva så hittar du dessa i vårt stora utbud av matbord och köksbord.

 

Uppfällbara klaffbord och slagbord i olika stilar

I vårt sortiment hittar du hopfällbara och uppfällda klaffbord i en mängd olika utföranden och stilar. När man nämner ordet klaffbord är det vanligt att många föreställer sig ett enkelt och stillöst träbord, men det vill vi ändra på! Hos oss på Chilli vill vi bevisa att klaffbordet är ett fullt möjligt val även för personer med stort inredningsintresse. Vi har samlat ett varierat utbud av uppfällbara bord i olika material och stilar som passar in i alla hem, oavsett inredningsstil. Här hittar du allt ifrån tidlösa klaffbord i trä med vacker bordsskiva i ek eller skandinaviskt vit- samt svartlackerade klaffbord, till moderna uppfällbara bord med bordsskiva i betong. Hitta din favorit i vårt sortiment av klaffbord och slagbord för olika smaker och stilar! Du beställer enkelt ditt klaffbord online i webbshoppen, och med våra snabba leveranser står ditt runda matbord med iläggsskiva eller klaffbord snart på plats i ditt kök eller i din matsal, redo att användas efter dina behov. Gör din matplats komplett genom att komplettera med stolar från vårt breda utbud av snygga stolar i olika modeller och designer. 

 

Perfekt köksbord för sommarstugan

Hopfällbara bord och slagbord är ett praktiskt och bra alternativ som bordsmöblemang i sommarstugan, inte minst eftersom de hjälper till att hushålla med utrymme. Oavsett storleken på sommarstugan så kan ett klaffbord vara ett optimalt val tack vare dess flexibilitet och storleksanpassande egenskaper. Vi på Chilli hjälper dig att inreda snyggt och smart, oavsett om det gäller den lilla studentlägenheten, villan eller sommartugan.