Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Fåtölj & stolar

Pinnstol

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Pinnstolen är en riktig klassiker och en snygg inredningsdetalj i hemmet. Vi på Chilli erbjuder ett brett sortiment av pinnstolar i olika modeller och utföranden som är lika snygga vid matplatsen som de är lätta att inreda med. En klassisk pinnstol passar utmärkt till såväl det rustika matbordet, som till det lite nättare bordet. Likaså glänser pinnstolen i sin enkelhet. Stabila och gediget tillverkade, hos oss köper du snygga pinnstolar billigt och enkelt online. Välj ut dina favoriter och få dem levererade hem till dig inom 2-6 arbetsdagar.

Pinnstolen - En älskad folkhemsklassiker

Pinnstolen är en klassiker som har en särskild plats i våra hjärtan. Kanske är det tack vare sin smäckra form och närmast helig enkelhet, eller dess praktiska bekvämlighet, som gör den så älskvärd i de svenska hemmen. Bestående av lika delar allmogessnickeri och funktionalistisk ingengörskonst är pinnstolen en tidlös klassiker. Idag hittar du pinnstolen i flera olika utföranden. I vårt sortiment kan du exempelvis välja mellan en pinnstol med hög rygg, eller en pinnstol med armstöd för extra hög komfort. Vi erbjuder även pinnstolar med bekväm lutningen mellan sits och rygg. Passa på att göra din pinnstol extra ombonad med en mjuk sittdyna, och varför inte satsa på en komplett matgrupp med pinnstolar?

 

Gå loss på pinnstolar i olika färger och stilar

Med våra pinnstolar kan du inreda stilrent, lantligt, vintage eller varför inte ge ditt hem en färgglad energikick. Med stor variation av pinnstolar i olika utföranden är valmöjligheterna nästintill oändliga. Mixa olika designer och färger för att skapa ett livfullt och kreativt uttryck, eller följ den skandinaviska trenden och låt en grupp svarta eller vita pinnstolar förmedla en enhetlig stilrenhet. Vi erbjuder i traditionella basfärger som svart, vitt och grått, men även riktiga färgklickar som exempelvis en retroinspirerad gul pinnstol. Och kolla in våra urläckra pastellfärgade pinnstolar, trendiga och så söta att man nästan vill äta upp dem!