Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Fåtölj & stolar

Saccosäck & sittsäck

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

En sittsäck är det optimala för dig som vill ha hög mysfaktor och en sittplats som är enkel att flytta mellan olika rum. Sittsäckar finns i olika varianter, med olika former och färger. De passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller på balkongen, och de uppskattas lika mycket av både stora och små. Med en sittsäck får du en smart och snygg sittmöbel som skapar en mysig känsla i rummet.

Vanliga frågor och svar

 • Var kan jag köpa saccosäck och sittsäck?

  Hos Chilli hittar du både saccosäckar och sittsäckar i en mängd olika utföranden. Bläddra bland liten och stor saccosäck i olika material och färger. Du hittar allt ifrån små sittsäckar till barn till stora sittsäckar med plats för två.
 • Vad är sittsäck?

  Enkelt förklarat är en sittsäck en stor säck som du kan sitta i. Samma sak som en sackosäck. Den formar sig efter din kropp och ger ett bra stöd till din rygg. Hos Chilli hittar du marknadens bästa sittsäckar och saccosäck till bra priser.
 • Hur länge håller en sittsäck?

  Livslängden för en saccosäck är lång, om du satsar på att köpa en bra modell. Hos Chilli erbjuder vi enbart högkvalitativa sittsäckar med stoppning som formar sig efter din kropp. Efter många års användning kan du dock behöva fylla på innehållet, men det är enkelt.
 • Kan jag ha en sittsäck och saccosäck i barnrummet?

  En rolig och snygg saccosäck blir en bra uppdatering till barnrummet. Skapa en mysig läshörna eller en plats för ditt barn att varva ner. Det är den perfekta möbeln för att skapa en avslappnad och mysig miljö.
 • Kan jag ha en sittsäck utomhus?

  Ja, många saccosäckar kan användas utomhus. En saccosäck som är gjord för att kunna vara utomhus kan vara en ultimat möbel att ha på altanen eller balkongen. De fungerar även utmärkt att ha vid poolen. Det är dock bra att ta in dem vid regn och rusk, samt att förvara dem inomhus under natten. Du hittar saccosäckar för utomhusbruk här.