categoryTopBlock
Fåtölj

Snurrstol & Gungstol

335st produkter

Snurrstolar & Gungstolar billigt online hos Chilli

Var kan jag placera en gungstol?

En gungstol fungerar som allra bäst med samma placering som en fåtölj. Det är förunderligt rogivande att sitta och gunga lite lätt medan man läser eller ser på film. En gungstol har också sin givna plats i sovrummet. Många föredrar att läsa där, långt ifrån övriga familjemedlemmars tv-tittande. Snurrstolar av olika slag används ofta professionellt. Arbetar du till exempel med smink eller hår är det mycket praktiskt att ha snurrstolar till kunderna.

Är gungstolar säkra?

Föräldrar kan ibland oroa sig för barnens lek i gungstolar och snurrstolar. En gungstol välter inte vid normal användning men självklart behöver man övervaka barn och se till att leken inte blir alltför vild. Precis som i alla andra sammanhang när det gäller barn. När du som vuxen använder din gungstol kan du vara helt lugn. Den kommer inte att välta åt något håll.

Varför ska jag välja en gungstol istället för en fåtölj?

Många upplever att det är rogivande med rörelsen. Du behöver ju inte heller gunga utan kan sitta still, läsa eller handarbeta. Föräldrar har glädje av rörelsen då den ofta verkar sövande på små barn. De somnar snabbare och enklare. Detta kan i och för sig gälla även föräldrarna.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar