categoryTopBlock
Kudde

Rosa kuddfodral

26st produkter
Kampanj
  • Rosa

Kan man tvätta ett rosa kuddfodral?

Svaret är oftast ja. Det kommer alltid någon fläck med tiden, och soffkuddar blir solkiga och behöver fräschas upp. Kuddfodralet brukar ha en öppning i en sida, oftast i botten. Det träs över en innerkudde, och sedan stänger man det med dragkedja eller knappar. Finns det en lapp med tvättråd är det enkelt att bara följa det. Annars är rådet att tvätta så försiktigt som möjligt, speciellt om det är pärlor, glitter eller applikationer på utsidan. Vänd avigsidan utåt först.

Kan man ha rosa kuddfodral i vardagsrummet?

Ja, ett rosa kuddfodral från Chilli kan exempelvis vara mycket snyggt i en vit eller svart soffa. Det rosa används som accentfärg för att matcha tavlor, blommor eller kanske en rosa matta. Man vill ofta ha flera kuddar i soffan, och då passar det bra med olika nyanser på rosa kuddfodral, allt från blekrosa till mörk cerise.

Är rosa kuddfodral vanligast i ett flickrum?

Ja, även om man har andra färger, som vitt eller grått i ett flickrum, vill tjejerna oftast ha rosa om de får välja själva. En rosa kudde är alltid rätt, både hos små flickor och tonåringar. Man kan välja enfärgade eller mönstrade. Rosa rosor är alltid snyggt, inte bara i flickrummet.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj