Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 14 av 14 produkter

Populära filtreringar

På Chilli har vi har ett stort utbud av rosa kuddfodral som kommer att ge ditt hem en mjuk och ombonad känsla. Kuddfodral är ett av de enklaste och mest effektiva sätten att förändra utseendet på ditt hem, och rosa kuddfodral kan skapa en romantisk och lekfull atmosfär. Oavsett om du vill ha ett enfärgat kuddfodral eller ett med mönster, kan du hitta det hos oss på Chilli. Vi erbjuder hög kvalitet till överkomliga priser, så du kan skapa det utseende du vill ha utan att behöva spendera en förmögenhet. Utforska vårt sortiment av rosa kuddfodral idag!

  • Kan man tvätta ett rosa kuddfodral?

    Svaret är oftast ja. Det kommer alltid någon fläck med tiden, och soffkuddar blir solkiga och behöver fräschas upp. Kuddfodralet brukar ha en öppning i en sida, oftast i botten. Det träs över en innerkudde, och sedan stänger man det med dragkedja eller knappar. Finns det en lapp med tvättråd är det enkelt att bara följa det. Annars är rådet att tvätta så försiktigt som möjligt, speciellt om det är pärlor, glitter eller applikationer på utsidan. Vänd avigsidan utåt först.
  • Kan man ha rosa kuddfodral i vardagsrummet?

    Ja, ett rosa kuddfodral från Chilli kan exempelvis vara mycket snyggt i en vit eller svart soffa. Det rosa används som accentfärg för att matcha tavlor, blommor eller kanske en rosa matta. Man vill ofta ha flera kuddar i soffan, och då passar det bra med olika nyanser på rosa kuddfodral, allt från blekrosa till mörk cerise.
  • Är rosa kuddfodral vanligast i ett flickrum?

    Ja, även om man har andra färger, som vitt eller grått i ett flickrum, vill tjejerna oftast ha rosa om de får välja själva. En rosa kudde är alltid rätt, både hos små flickor och tonåringar. Man kan välja enfärgade eller mönstrade. Rosa rosor är alltid snyggt, inte bara i flickrummet.