categoryTopBlock
Kudde

Blåa kuddfodral

40st produkter
  • Blå

Hur inreder jag med blått kuddfodral?

Blått passar med mycket. Det bästa med kuddar är att du kan tillsätta dem som dekoration i soffan, fåtöljen, stolen eller på sängen. Du kan välja att låta dina blåa kuddar göra kontrast mot möblerna och skapa en väldigt personlig stil. Eller så kan du låta dem smälta in bland rummets färger och endast skilja sig i ton eller nyans.

Vad har Chilli för kuddfodral i blått?

Vi har alla möjliga kuddar i blått kuddfodral. Allt från dekorativa kuddar med intressant design till praktiska gravidkuddar. Vi har små kuddar och stora kuddar, i många olika mönster, former och nyanser. Oavsett vilken typ av kudde du letar efter, så hittar du den här.

Kan jag ha blått kuddfodral på en ljus soffa?

Du kanske undrar om blå kuddar skulle kunna passa på en ljus soffa eller fåtölj. Det är faktiskt väldigt snyggt med kontrasterande färger och vi uppmuntrar dig att prova på nya kombinationer. Undvik dock nyanser som skär sig. En ultramarin kudde skulle se jätteläcker ut på en ljusgrå soffa. Du kan även välja att ha en eller två kuddar som är blåa och resterande kuddar i ljusare toner. På så sätt skapar du en intressant färgklick i vardagsrummet.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar