Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Kuddfodral

Gröna kuddfodral

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

  • Vilka kuddfodral kan jag välja bland hos Chilli?

    På Chillis webbplats har vi fyllt ett lager med varierat utbud när det gäller kuddfodral i gröna variationer. Här hittar du kuddfodral i ljusare och mörkare nyanser av grönt, allt från skogsgrönt till gräsgrönt. Vi har gröna kuddfodral med mönster, i olika former och både fluffiga och släta varianter. Med andra ord finns någonting för alla smaker.
  • Vad kan jag kombinera med gröna kuddfodral?

    De gröna kuddfodralen ger oss känslan av att ta naturen in i vårt vardagsrum. Det är en färg som lugnar oss, men som inte bör stå helt för sig själv. Grönt tillsammans med blått är en trevlig mix då du förenar skogsfärgen med himmel och hav. En blå soffa med gröna kuddar blir med andra ord en perfekt representation av naturens krafter.
  • Vilka färger bör jag undvika att kombinera med grönt?

    Grönt tillsammans med rött kan vara lite väl mycket julkänsla. På samma sätt är gult och grönt tillsammans ganska förknippat med påsk, vilket gör att det blir en väldigt säsongsbaserad kombination som kan passa ganska illa resterande del av året. Men samtidigt är det inte upp till någon annan att bestämma. Den färg du upplever fungerar med grönt är naturligtvis rätt val för dig.