Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 11 av 11 produkter

Populära filtreringar

Svart är en tidlös och stilren färg som passar bra in i många olika inredningsstilar. Ett svart kuddfodral kan både vara en enkel bas i din inredning eller en accentfärg för att bryta av och skapa kontrast. På Chilli hittar du ett brett utbud av svarta kuddfodral i olika material och stilar för att hitta det som passar just din inredning bäst.

Vilka färger kan jag matcha med svarta kuddfodral?

Ett svart kuddfodral kan matchas med en mängd andra färger för att skapa olika stilar och uttryck. Du kan kombinera svarta kuddar med andra enfärgade kuddar i olika färger, eller matcha dem med mönstrade kuddar i liknande färgskala för en mer enhetlig känsla i din inredning.

Finns det svarta kuddfodral till prydnadskuddar i olika material?

Ja, på Chilli hittar du svarta kuddfodral till prydnadskuddar i olika material såsom bomull, linne, sammet och mer. Materialvalet påverkar känslan och utseendet på kuddfodralet så det är en smaksak vilket material du väljer.

Kan jag köpa svarta kuddfodral i olika storlekar på Chilli?

Ja, på Chilli hittar du svarta kuddfodral i olika storlekar, från små kuddfodral som passar till kuddar för stolar och fåtöljer, till större kuddfodral som passar till sängkuddar och soffkuddar.