categoryTopBlock
Kudde

Vita kuddfodral

32st produkter
  • Vit

Varför ska jag ha vita kuddfodral?

När du har vita sängkläder skapar det en härlig hotellkänsla i sovrummet. En annan fördel med vita örngott och kuddfodral är att de går att matcha till olika bäddset. Har du till exempel mönstrade påslakan men inga kuddfodral med matchande mönster är det säkrast med vitt.

Hur inreder jag med ett vitt kuddfodral?

Du kan välja att använda vita kuddfodral för att dekorera soffan i vardagsrummet. Vita kuddar ser fräscha och uppiggande ut. Det kan också göra snygg kontrast till resten av inredningen. Vi har ett brett utbud med kuddar som är både helvita eller med ljust mönster som du kan använda för att inreda. Behöver du inspiration? Kika lite på vad vi har här på hemsidan.

Finns det vita kuddfodral för utomhusbruk?

Har du en loungegrupp på altanen med rottingmöbler? Använd vita kuddfodral på kuddarna eller vadderingen du har på soffan och fåtöljerna. Även de vanliga utomhusstolarna du har för dina friluftsmiddagar kan bli skönare om de har sittkuddar. Ett vitt kuddfodral ser fräscht och snyggt ut och du kan lätt ta av det för att tvätta det när det behövs. Söker du en specifik typ av kuddfodral så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar