Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Visar 21 av 21 produkter

Populära filtreringar

Hur kan jag inreda med vita kuddfodral?

Vita kuddar ger en fräsch och uppiggande känsla och kan användas för att dekorera soffan i vardagsrummet. Vita kuddfodral är enkla att matcha med andra färger och mönster. Du kan välja att ha enfärgade vita kuddfodral för att skapa en fräsch och ljus känsla eller matcha dem med mönstrade kuddar i andra färger för en mer livfull inredning. På så sätt kan du enkelt anpassa kuddfodralen efter din inredning. På Chilli hittar du ett brett utbud av vita kuddfodral i olika mönster och material för att hitta det som passar din inredning bäst.

Finns det vita kuddfodral för utomhusbruk?

Ja, vi har vita kuddfodral som är lämpliga för utomhusbruk på till exempel loungegrupper och utomhusstolar. De är både snygga och praktiska då de lätt kan tas av för tvätt när det behövs. Kontakta gärna vår kundtjänst om du söker en specifik typ av kuddfodral.

Finns det vita kuddfodral till prydnadskuddar i olika material?

Ja, på Chilli hittar du vita kuddfodral till prydnadskuddar i olika material såsom bomull, linne, sammet och mer. Materialvalet påverkar känslan och utseendet på kuddfodralet så det är en smaksak vilket material du väljer.