Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Badrumsmatta

Badrumsmatta grön

21 st produkter
Visar 21 av 21 produkter

Populära filtreringar

En badrumsmatta kan vara en liten detalj som gör stor skillnad i badrummets helhetsintryck. En grön badrumsmatta kan till exempel skapa en fräsch och avslappnad atmosfär. Hos Chilli hittar du ett stort utbud av grön badrumsmatta som passar in i olika stilar och smaker. Från mjuka och fluffiga mattor till tunnare och mer strukturerade alternativ, det finns något för alla. Låt din personliga stil skina igenom i badrummet med en grön badrumsmatta från Chilli!

Vilken storlek på badrumsmatta passar till mitt badrum?

Det beror på storleken på ditt badrum och vilken del av badrummet du vill placera mattan i. För att bestämma storleken kan du mäta ytan där du vill ha mattan och sedan välja en storlek som passar. En stor badrumsmatta kan vara ett bra val om du vill täcka en större yta, medan en mindre badrumsmatta kan vara perfekt för att skapa en accent eller placeras framför duschen eller handfatet.

Kan jag tvätta min grön badrumsmatta i maskin?

Ja, de flesta av de grön badrumsmattor från Chilli kan tvättas i maskin. Vi rekommenderar att tvätta mattan på en kall eller ljummen inställning och hänga upp den direkt efter tvätt för att undvika skrynklor.

Kan jag matcha min grön badrumsmatta med andra gröna detaljer i badrummet?

Absolut! Att matcha din grön badrumsmatta med andra gröna detaljer i badrummet kan skapa en harmonisk och avslappnande atmosfär. Du kan välja att matcha med gröna handdukar, duschdraperi eller små detaljer som krukväxter eller dekorativa flaskor. Se till att välja nyanser som kompletterar varandra på ett harmoniskt sätt.

Vilket material är bäst för en badrumsmatta?

Det beror på dina personliga preferenser och vilket utseende du vill ha i badrummet. En mjuk och fluffig badrumsmatta av bomull kan kännas lyxig och behaglig mot fötterna, medan en badrumsmatta av plast eller gummi kan vara praktiskt om du vill ha något som torkar snabbt och är enkelt att rengöra.