Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Badrumsmatta

Badrumsmatta rund

181 st produkter
Visar 24 av 181 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

En rund badrumsmatta kan vara en fin och praktisk inredningsdetalj i badrummet. Denna typ av matta passar särskilt bra i mindre badrum där en rektangulär matta kan göra utrymmet kännas trångt. En rund matta kan också användas för att markera ett specifikt område, som till exempel vid ett handfat eller dusch. Det är viktigt att välja en matta som är mjuk och absorberande för att undvika halkolyckor. En rund badrumsmatta kan också vara en enkel och billig metod för att fräscha upp badrummet och ge det lite mer personlighet.

Vanliga frågor om Rund badrumsmatta

Vilka är fördelarna med en rund badrumsmatta?

En rund badrumsmatta kan ge en mjuk och mysig känsla till badrummet samtidigt som den kan vara praktisk. Fördelarna med en rund badrumsmatta inkluderar:

  • Den kan passa bättre i en rundad badrumsdesign än en fyrkantig matta.
  • Den kan hjälpa till att mjuka upp hårda linjer och skarpa hörn i badrummet.
  • Den kan ge extra stabilitet och minska risken för halkolyckor på ett vått golv.
  • Den kan vara enkel att rengöra och byta ut vid behov.

Vilken storlek är en vanlig rund badrumsmatta?

En vanlig storlek för en rund badrumsmatta är cirka 80-100 cm i diameter.

Finns det några särskilda skötselråd för en rund badrumsmatta?

Ja, det finns några särskilda skötselråd för en rund badrumsmatta. För det första är det viktigt att tvätta mattan regelbundet för att undvika att smuts och bakterier samlas. Tvätta mattan i maskin på en låg temperatur och undvik att använda blekmedel eller sköljmedel. Torktumla eller lufttorka mattan efter tvätt. För det andra är det viktigt att undvika att placera mattan på en fuktig yta eller i direkt solljus, då detta kan orsaka missfärgning eller skador på mattan. Slutligen är det också bra att skaka ut mattan regelbundet för att avlägsna hår och smuts som kan ha fastnat i fibrerna.