Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Modern matta

Bomullsmattor

67 st produkter
Visar 24 av 67 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Hos Chilli kan du botanisera dig bland vårt breda sortiment av bomullsmattor. Bläddra bland mattor i olika färger och former och beställ den som bäst matchar dig och ditt behov. Bomullsmattor är enkla att inreda med och gör sig snygga i alla delar av hemmet. Uppgradera ditt hem och beställ bomullsmatta billigt online från Chilli.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av bomullsmatta?

    Det är bra att ha klart för dig var du ska placera din nya matta. Då blir val av storlek, material och färg mycket enklare. Fördelen med en bomullsmatta är att de lätta att sköta, fungerar i alla delar av hemmet och är sköna att gå på. Med andra ord är användningsområdena många.
  • Hur sköter jag min bomullsmatta?

    Vi rekommenderar alltid att först läsa igenom tvättråden som följer med din nya matta. De bomullsmattor som är mindre och tunna, går att tvätta i maskin på låg värme. För stor bomullsmatta, som även är tjockare, är det bättre att tvätta för hand alternativt lämna in på kemtvätt.
  • Kan jag ha bomullsmatta utomhus?

    Trasmattor och tunna bomullsmattor går bra att ha ute, om du ser till att skydda din matta mot fukt och väta. En rektangulär eller rund bomullsmatta gör sig snygg på altanen, balkongen eller uterummet.