categoryTopBlock
Modern matta

Gångmatta

483st produkter
Kampanj
Populära filtreringar

Gångmattor billigt online hos Chilli

Hur hittar jag rätt typ av gångmatta för mitt hem?

Chilli har gångmattor i en mängd olika storlekar, färger och material. Genom att använda våra sökfunktioner kan du få fram förslag på mattor som passar dig och dina behov bäst. Du kan exempelvis filtrera sökresultaten efter längd, färg, pris eller varumärke. Ska du placera gångmattan i hallen kan det vara lämpligt att välja ett lite tåligare material som enkelt går att tvätta så att det inte är hela världen om du eller några ivriga barnfötter råkar trampa på mattan med smutsiga skor.

Vad skiljer en gångmatta från en vanlig matta?

En gångmatta är anpassad till mer långsmala utrymmen som exempelvis hallen, men de går naturligtvis bra att använda även på andra ställen. Beroende på var den skall placeras är det möjligt att välja mellan olika material som passar bäst för just det utrymmet.

Hur kan jag enklast få bort fläckar på min gångmatta?

En bra metod för att få bort gamla och intorkade fläckar är att tvätta dem försiktigt med diskmedel. Blanda upp diskmedlet med lite vatten och använd sedan en fuktad svamp och torka försiktigt bort fläcken. För övriga tvättråd bör du titta under specifikationer på varje matta samt läsa våra allmänna skötselråd kring mattor här.

Vilken storlek på gångmattan bör jag köpa?

Mät noga området där du skall ha din matta. Ett vanligt mått på en gångmatta är 80x300 cm eller 80x250 cm. Använd gärna vår sökfunktion och lägg in längd och bredd för att hitta en matta som passar just ditt hem.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj