categoryTopBlock
Modern matta

Wiltonmatta

2 264st produkter
Kampanj

Letar du efter en snygg matta som du kan ha i många år framöver är en wiltonmatta rätt val för dig. Förutom att det är en snygg inredningsdetalj ger den även dig ett mjukt underlag att gå på. Det är en högkvalitativ matta som kommer i många olika färger och mönster. Välkommen att utforska Chillis breda sortiment.

Vanliga frågor och svar

Vad är en wiltonmatta?

En wiltonmatta är en maskinvävd matta som har kort lugg. Vanligtvis är undersidan gjord av jute vilket gör att den ligger still på golvet. Tidigare bestod en wiltonmatta av orientaliska mönster, men idag kan du välja mellan en mängd olika mönster och färger.

Hur inreder jag med en wiltonmatta?

Eftersom en wiltonmatta är både vacker och slitstark kan du placera den där du känner för det. Det är alltid snyggt att ha den i sällskapsutrymmen där den syns och alla kan njuta av den. Du kan även placera den i sovrummet så har något mjukt att placera din fötter på när du vaknat.

Hur tar jag hand om min matta?

Eftersom en wiltonmatta antingen är vävd i syntetmaterial eller ull är den väldigt slittålig och kan användas under längre tid. Se till att dammsuga den regelbundet, så håller den sig fräsch längre. Skulle du få fläckar på den kan du enkelt rengöra den med rengöringsmedel anpassat till rätt material.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj