categoryTopBlock
Modern matta

Friezematta

2 264st produkter
Kampanj

På Chilli hittar du friezemattor till alla rum i hemmet. Mattorna finns i en mängd olika färger, modeller och storlekar så att du kan hitta den som passar dig och ditt hem bäst. Det bästa med friezemattor är att de är så otroligt lättskötta då de är tillverkade i polypropylen och har ofta kort och tjockt fiber som gör att smuts inte tränger in i mattan utan håller sig utanpå och är lätt att dammsuga bort. Ta en titt på våra friezemattor och finn vackra, prisvärda mattor som håller i många år.

Friezemattor för hela hemmet

Våra Friezemattor finns i många olika modeller och de fina mattorna är såpass prisvärda att du mycket väl kan köpa en till varje rum i hemmet. Mattor tillför mycket till ett rum och du kan med en friezematta komplettera just den stil du efterstävar i hemmet. På Chilli hittar du Friezemattor som är moderna, klassiska, runda och fyrkantiga. Du kan även hitta mattor som är enfärgade eller mönstrade, de som är lekfulla och passar i barnrummet och de blommiga eller färgsprakande som fungerar som ett smycke i inredningen. 

Mattorna är lika sköna att gå på som de är fina att titta på. Förutom att Friezemattorna är mycket dekorativa har de, liksom andra hemtextilier, även en ljuddämande effekt. Beställ din Friezematta från Chilli idag!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj