Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Modern matta

Sisalmatta

119 st produkter
Visar 24 av 119 produkter
1
...
5

Med en sisalmatta kan du skapa dig en mer ombonad och inbjudande känsla i ditt hem. Dess karaktär och häftiga struktur gör att den passar i alla delar av hemmet. Utforska vårt stora utbud och beställ din nya sisalmatta billigt online.

Vanliga frågor och svar

 • Vad är en sisalmatta?

  Sisalmattor är gjorda av ett material som heter sisal. Sisal är ett naturmaterial som är känt för sitt hållbara och slitstarka material, till skillnad från andra fiber. Om du är på jakt efter en matta som både ser och är naturnära är det helt rätt val att köpa en sisalmatta.
 • Hur inreder jag med en sisalmatta?

  Fördelarna med en sisalmatta är att de gör sig snygga i alla delar av hemmet. Oavsett om det är hallen, köket eller vardagsrummet. Med sitt slittåliga material klarar det många påfrestningar samtidigt som mattan är vacker. Du kan även placera mattan i uterummet om du vill skapa en mysig och jordnära känsla.
 • Hur tar jag hand om min sisalmatta?

  Det är viktigt att inte utsätta din sisalmatta för fukt eller vatten. Istället är det bra om du dammsuger den ofta. Det är även bra att skaka och vädra den ofta, samt vända på den då och då. Även om den är slittålig så är det bra om den slits lika mycket på båda sidorna. Då förlänger du livslängden på din matta.
 • Vilka modeller på sisalmatta kan jag köpa hos Chilli?

  Oavsett vilken modell på sisalmattor du är på jakt efter hittar du med all säkerhet en matta som passar dig och ditt hem hos Chilli. Vi erbjuder runda sisalmattor, rektangulära mattor, sisalmatta med kantband samt mattor med olika mönster.