categoryTopBlock
Modern matta

Jutematta & hampamatta

145st produkter
Kampanj
Populära filtreringar

Jutemattor & hampamattor billigt online hos Chilli

Vad är speciellt med mattor av jute och hampa?

Med jute och hampa tar du in naturen i ditt hem. Att barfota trampa på mattor av dessa fibermaterial ger en skön känsla som fortplantar sig från tårna och upp till huvudet. Här på vår hemsida kan du köpa snygga mattor av både jute och hampa.

Är en jutematta tålig?

En jutematta kan förändras med tiden och kan få en färgskiftning. En sådan förändring visar bara att du valt ett naturmaterial. Vissa mattor har behandlats med skydd mot ultraviolett strålning. Då får du en matta som tål sol och tufft väder.

Vilka fördelar har mattor av jute och hampa?

Mattorna är vackra och ger rummet en lyxig och enkel atmosfär. Mattorna ger mycket god ljudisolering. De har ofta en behandling som gör att de luktar gott. Av naturen får mattorna en neutral färg, som gör att de passar in i de flesta rum oavsett övrig färgsättning. Flera av mattorna är handgjorda och designade med fantasifulla mönster. Varje sådan matta blir unik och du kan knappast få två mattor som är exakt lika. Du kan även få en maskinvävd matta som har ett underlag med latex. En sådan matta blir antistatisk och halkfri.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj