Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Modern matta

Trasmatta

23 st produkter
Visar 23 av 23 produkter

Populära filtreringar

Trasmattor är en underbar inredningsdetalj som ger en unik touch till ditt hem. De är tillverkade av olika textilier som bomull, ull och linne och finns i många olika färger och mönster. Trasmattor är både praktiska och vackra och passar in i alla typer av inredningsstilar. På Chilli hittar du ett stort urval av trasmattor i allt från moderna till klassiska designer, så du kan hitta en matta som passar just din smak och inredning.

Var kan jag placera min trasmatta?

Trasmattor passar i princip överallt i hemmet. De fungerar perfekt i köket, vardagsrummet, sovrummet, hallen och badrummet. Varför inte placera en mindre trasmatta vid sängen eller en större i vardagsrummet för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär?

Vilka fördelar finns det med att välja en trasmatta i inredningen?

Trasmattor ger en rustik och hemtrevlig känsla i hemmet. De är också ett miljövänligt val eftersom de är tillverkade av återvunna tyger och material. Trasmattor finns i många olika mönster och färger, vilket gör att de passar in i många olika inredningsstilar. De är också lätta att underhålla och kan tvättas hemma i maskin.

Hur väljer jag rätt storlek på min trasmatta?

Du bör välja storleken på din trasmatta baserat på rummets storlek och ditt behov av yta. En mindre trasmatta kan fungera bra i en hall eller ett mindre rum medan en större trasmatta kan användas för att definiera och skapa zoner i ett större rum.