Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barbord utomhus

Runda barbord utomhus

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

  • Vad kännetecknar ett runt barbord?

    Barborden är tillverkade i massivt granträ, vilket är ett stabilt och hållbart material. En vanlig storlek på de runda barborden är 78 centimeter i diameter och de är cirka en meter höga. Barbordet är hopfällbart så att du lätt kan ställa undan det när du inte använder det och spara plats. Det är även lätt att montera. Bordet är träfärgat och om du vill kan du även måla eller lacka om bordet.
  • Var kan jag använda ett runt barbord?

    Barbordet går lika bra att använda inomhus som utomhus. Ni kan till exempel stå tillsammans med en drink runt barbordet eller placera brickor eller prydnader på det. Det träfärgade bordet ger en naturlig känsla, och den runda formen kan även bryta av mot den övriga inredningen om du har många andra möbler i raka former.
  • Vad bör jag tänka på när jag ska köpa barbord?

    När du ska köpa ett barbord är det viktigt att du väljer en modell som passar bra till den plats där bordet ska stå, både när det gäller storlek, färg och material. Det är också viktigt att tänka på att trä är ett material som eventuellt kan behöva mer skötsel än bord som är gjorda i andra material.