Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utebord & trädgårdsbord

Campingbord till högsäsongen

20 st produkter
Visar 20 av 20 produkter

Campingsäsongen - den bästa av alla säsonger. På en campingssemester är det ett par saker som kan förgylla tillvaron och de högt ansedda matstunderna, nämligen ett campingbord och en campingstol. I dina campingmöbler kan du samla tankarna och/eller hela familjen och njuta av friheten och naturen. Köp ditt campingbord och stolar på Chilli idag och du är rustad för årets bästa tid och livets härligaste minnen! 

Bra och smidiga bord till din camping

På Chilli finns det en rad olika campingbord att välja mellan. Vi har sådana för dig som är ute efter ett litet eller stort campingbord och vi har även campingbord som är hopfällbara. Välj bord efter antalet personer du vill ha plats med (eller efter hur mycket mat du hade tänkt duka upp på semestern). Borden kan användas både inne och ute, perfekt för när vädret växlar. Våra campingbord är utformade för att ta så lite plats som möjligt under transport eller när de inte används, så att du kan packa smart och lättare planera och fullända din campingsemester. 

Komplettera ditt campingbord med stolar så får du en komplett matgrupp på campingen. Vi har ett brett utbud av campingstolar att välja mellan, spana in dem som passar dig, dina preferenser och behov bäst.

Beställ dina campingmöbler på nätet här på Chilli. Vi levererar dina utemöbler snabbt och smidigt och du har hela 365 dagars öppet köp!