Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utebord & trädgårdsbord

Runt utebord & runt trädgårdsbord

148 st produkter
Visar 24 av 148 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Runt utebord och runt trädgårdsbord är populära val för utomhusmöbler. De är perfekta för sällskapsspel, grillfester och avslappnade middagar med vänner och familj. Runda bord ger en avslappnad och inbjudande atmosfär, och de är också praktiska eftersom de inte har några skarpa hörn eller kanter. Materialen som används för att tillverka utebord och trädgårdsbord varierar från trä till metall och plast, så det finns många alternativ att välja mellan. Oavsett vilket material du väljer, är ett runt utebord eller trädgårdsbord ett utmärkt val för att skapa en trevlig och avslappnad utomhusmiljö.

Vanliga frågor om Runt utebord & runt trädgårdsbord

Vilka är fördelarna med runt utebord & runt trädgårdsbord?

Runda utebord och trädgårdsbord har flera fördelar jämfört med andra former av bord:

  • De tar upp mindre utrymme än rektangulära bord eftersom de inte har några hörn som sticker ut.
  • De är mer sociala eftersom alla runt bordet kan se och prata med varandra på ett mer naturligt sätt.
  • De är oftast mer estetiskt tilltalande eftersom de har en mjukare och mer organisk form.
  • De är lättare att dekorera eftersom det är lättare att placera dekorationer centralt på bordet.

Hur kan jag använda runt utebord & runt trädgårdsbord?

Runt utebord och trädgårdsbord är utmärkta för att skapa en social och avslappnad atmosfär i din trädgård eller uteplats. Du kan använda dem för att äta utomhus, bjuda in vänner och familj för en grillfest eller bara njuta av en kopp kaffe eller te på morgonen. Runt utebord och trädgårdsbord finns i många olika storlekar, material och stilar, så du kan välja en som passar din trädgård eller uteplats. Du kan också dekorera runt utebord och trädgårdsbord med blommor, ljus och andra dekorativa element för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär.

Hur stort runt utebord & runt trädgårdsbord ska jag ha?

När du väljer storlek på ett runt utebord eller trädgårdsbord bör du tänka på antalet personer som ska sitta runt bordet och hur mycket utrymme du har tillgängligt. Ett bord med en diameter på 90-120 cm rymmer 2-4 personer, medan ett bord med en diameter på 210-240 cm rymmer 10-12 personer. Se också till att det finns tillräckligt med utrymme runt bordet för att sitta bekvämt och röra sig.