Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Utebord & trädgårdsbord

Grillvagn & grillbord utomhus

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Under sommaren är grillplatsen dagens höjdpunkt. Här skapar du kvällens måltid som ska avnjutas med familj och vänner. För att skapa den perfekta omgivningen kring grillen är ett grillbord ett måste, då kan du enkelt förbereda och servera måltiden på en och samma plats. Hos Chilli hittar du ett stort sortiment av grillbord att ha utomhus. Bläddra bland många olika modeller och beställ hem ditt nya grillbord billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Varför behöver jag ett grillbord?

    Med ett grillbord kommer det många fördelar. Det är en plats där du kan hacka och förbereda maten som ska grillas, förvara ditt porslin och grilltillbehör samt servera din mat. Med ett grillbord kompletterar du ditt utekök och din grill.
  • Grillbord eller grillvagn?

    Grillbordet är perfekt att ha bredvid grillen där du kan förvara alla grilltillbehör samt ha förberett det som ska grillas. Med en grillvagn kan du enkelt servera måltiden samt placera tallrikar, bestick och glas. Det är därför ett bra alternativ att välja både, om du har plats såklart.
  • Kan jag ha grillbord på balkong?

    Absolut kan du det! Se bara till att välja en storlek och material som passar din balkong och grill. Då kan du enkelt ha allt till din grill på en och samma plats.