Loungebord för en trivsam uteplats

25Produkter
Våra bästa deals
Populära filter:
Sortera på

På Chilli älskar vi sommaren och de utemöbler som ger oss möjlighet att njuta till fullo av det vackra vädret. I en loungegrupp med tillhörande loungebord får du semesterlyx deluxe! Loungebord är ofta utformade i smart design med stora förvaringsutrymmen, något som gör dem extra praktiska. Loungemöblerna ger dig alltså en skön plats att hänga vid, samtidigt som de ger dig gott om möjligheter att bara finna dig i nuet. 

Avkopplande stunder vid ditt loungebord

Vi har ett stort utbud av loungemöbler som hjälper dig att ta vara på sommaren på bästa möjliga vis. I en loungegrupp med tillhörande loungebord kan du skapa samma avkopplande känsla utomhus som i ditt vardagsrum. Komplettera din utomhusgrupp med ett loungebord för alla välsmakande tilltugg som kan vara trevliga att ha nära till hands på uteplatsen. Här kan du spendera soliga dagar och bjuda över vännerna på somrigt mingel. 

De flesta av våra loungebord är tillverkade i konstrotting, ett lättskött material som dessutom ser mycket lyxigt och smakfullt ut. Utemöbler i konstrotting är slitstarka och står emot stark sol och hårt regn, vilket gör att möblerna passar utmärkt i vårt nordiska klimat. Många av våra bord har även ett toppskiva i härdat glas för att du enkelt ska kunna hålla ditt bort rent och fräscht.                

Filtrera & sortera
Sortera på Populärast
Form
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Utseende
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Våra bästa deals
Serie
Sittplatser
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Leverans inom 2-6 vardagar