Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Matbord utomhus

Runt matbord utomhus

77 st produkter
Visar 24 av 77 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Ett runt matbord utomhus är mer än bara en plats att äta runt – det är en plats för umgånge och kulinarisk njutning under bar himmel. Med sin runda form får du ett bord där alla kan prata med alla jämfört med ett fyrkantigt bord. Det är perfekt att ha ett runt matbord när vänner och familj ska samlas för måltider och härliga konversationer. Oavsett om det är på terrassen eller i trädgården, ger ett runt matbord utomhus en harmonisk och social touch till din utomhusmiljö.

Frågor om runt matbord utomhus

Vad är fördelarna med ett runt matbord jämfört med ett rektangulärt utomhusbord?

Ett runt matbord skapar en mer intim och social känsla eftersom alla vid bordet kan ha ögonkontakt. Det tar upp utrymme på ett annat sätt än ett fyrkantigt eller avlångt bord och kan också vara mer lättplacerat.

Passar ett runt matbord bäst i en viss typ av utomhusmiljö?

Ett runt matbord kan fungera i olika utomhusmiljöer, från terrasser och balkonger till trädgårdar, beroende på dess storlek och stil.

Hur väljer jag rätt storlek på ett runt matbord till min uteplats?

Först och främst behöver du veta måttet på platsen där bordet ska stå. Efter det är det enkelt att välja bord efter hur mycket plats som finns. Glöm dock inte bort att det ska finnas plats till stolar runt bordet och att man ska kunna gå runt om utan större problem.